De som lager og serverer eller selger veldig usunn mat

En kvinnes kamp for å gi vekt

canada goose victoria ‘Jeg husker første gang jeg noensinne hørte meg selv kalt overvektig, det var forferdelig,’ husker Curtis. Hun var hos legen sin for å sjekke regelmessig da han begynte å diktere notater foran henne, og beskrev henne som ‘en overvektig 22 år gammel.’ ‘Jeg var bare sjokkert for å høre ordet som var overvektig knyttet til meg.’ Curtis sier. canada goose victoria

Ingen enkel løsning

Faktisk, som en av canada goose outlet i Toronto 70 millioner amerikanere som er overvektige, har Curtis Canada seier hennes vekt bli den overordnede canada goose shop uk faktum av hennes liv. Derfor sluttet hun seg med å kjøpe en ny bil, og stakk seg med en mindre enn oppfylt jobb (hun bekymret for at størrelsen hennes ville begrense hennes valg.) Det er derfor hun kjøpte en skreddersydd badekåpe og veranda swing og hvorfor hun ikke kan Kom komfortabelt på kino eller på en båt.

canada goose jakker dame ‘Jeg elsker å kajakk, men jeg har ikke vært i år fordi jeg er redd for at hoftene mine blir sittende fast,’ sier hun. canada goose jakker dame

canada goose dame Ved 300 pounds, er hver dag en kamp med de små tingene som chafing på hennes indre lår eller binde skoene sine og med biggies som kjærlighet. Med lyse øyne og høye kinnben er Curtis så pen som hun er engasjerende og vittig. Og hun er til barn og familie, men helt ned på ideen om å komme seg tilbake til dating. canada goose dame

canada goose jakke dame Over NPPs serie Living Large: Overvekt i Amerika vil undersøke hva det betyr å leve i en nasjon hvor en av tre voksne er overvektige. Krisen rammer millioner av mennesker og endrer seg dagliglivet på grunnleggende måter. NPR vil rapportere fra Canada, fabrikkhallen, kontorkabelen, skolekafeteriet, flyplassen og doktorenes kontor. Og siden svevende fedme priser er i stor grad et fenomen de siste tiårene, vil rapporteringen vår søke Washington hvordan vi kom til dette punktet. canada goose jakke dame

canada goose outlet Vi vil undersøke hvordan nasjonen endrer seg for å imøtekomme den overvektige befolkningen og de etiske implikasjonene til disse innkvarteringene. Vi ser på økonomien i fedme hos enkeltpersoner, arbeidsgivere og samfunn og tar historien over hele landet for å undersøke canada goose jacket outlet salg fedme på arbeidsplassen, i populær kultur og mote. Og vi vil også rapportere om ‘akseptbevegelse’ som krever slutt på diskriminering på størrelse. canada goose outlet

canada goose ‘Det er ikke som om jeg bare kan fikse meg selv og bli ferdig,’ sier hun. ‘Hvis du mister vekten, står du fortsatt fast med strekkmerker og den ekstra huden, og tollen din’ Jeg har tatt på kroppen din allerede. Og jeg vil nok nok ikke være begeistret for å bli naken med noen. ‘ canada goose

Hun har strømmet all sin energi og utallige ressurser til å forsøke å komme i form. Men det er vanskelig å være motivert, sier Curtis, når utfordringen begynner å se ikke bare vanskelig, men umulig.

canada goose salg ‘Egentlig, hvis det var en enkel løsning, ville Oprah ha kjøpt det,’ sier hun. canada goose salg

canada goose jakke herre Mange faktorer canada goose jakke herre

Det er lite som Curtis ikke har prøvd. Gjør frokost en dag en pureed concoction av hamp og risprotein, kokosmælk og avokado. Hun husker spekteret: makrobiotiske dietter, vektvaktere, overgrepere Anonym, akupunktur, aerobic, meditasjon, terapi og alt slags trening fra straffe før daggry løper til det hun kaller mer ‘gledelig bevegelse’.

canada goose jakke Hun starter de fleste dager med en kraftig timeslang spasertur, eskorterer en gruppe nabolag småbarn til barnehagen. Trekker flere barn på piled i en stor rød vogn, bryter hun inn i svette bare noen minutter i den lange milturen. Flere ganger i uken svetter hun gjennom en streng dans- eller yoga-klasse. canada goose jakke

canada goose victoria parka Men sitte ned senere til en lunsj med en squash-suppe, Curtis innrømmer at det hun virkelig trenger, er ikke å forbrenne mer kalorier, men å spise mindre. Og likevel, hver gang hun prøver å kosthold, slutter hun binging. canada goose victoria parka

‘Dette er ikke en enkel ting,’ sukker hun. ‘Det er genetiske komponenter. Jeg mener, jeg ser ut som min mormor og min tanter.’ Ser tilbake, sier Curtis, hun har kjempet for alvorlig matavhengighet og kroppsbildeproblemer siden hun var en liten jente. ‘Det er klart at det er dette stykket som er programmert i.’

canada goose trillium Men det er ikke det eneste, sier Curtis. canada goose trillium

Hun er så i konflikt canada goose outlet med hva som ligger bak fedme og hvordan man skal håndtere det som samfunnet ser ut til å være.

canada goose herre Ett minutt er hun sympatisk og kutter seg slakk, og en pust senere, slår hun seg opp. canada goose herre

‘Det er et veldig skizofrent forhold vi har med fedme, sier Curtis.’ Jeg forstår det som avhengighet, men da er det også denne andre delen av meg som vet at det er mangel på vilje på meg del. Så egentlig, hvem er skylden for det? Meg!’

Men et øyeblikk senere vil Curtis svinge igjen: Det kan ikke være hennes feil, sier hun. De som lager og serverer eller selger veldig usunn mat, har også en rolle å spille.

Går gjennom sin lokale matbutikk, påpeker hun junk food som ligger som en felle, rett innenfor inngangsdøren, mens den sunne maten er i lengste hjørne av butikken.

canada goose jakker herre ‘Det ville være veldig vanskelig å gå herfra uten noe med sukker på det,’ sier hun. Og når hun begynner, ‘Jeg’ m kommer aldri til å spise bare en informasjonskapsel. Og det er tider nylig hvor jeg har spist mesteparten av en boks. ‘ canada goose jakker herre

Den personlige som politiske

Hva er brutalt, sier Curtis, at din fiasko er der ute for alle å se og dømme. Så, for eksempel, i kassen, sier hun, ‘Det vil være det øyeblikket som blir’ Oh my Gosh, jeg har is på transportbåndet mitt. ‘ Som det er det som ligger der. Og jeg fanger noen som sjekker meg ut, som jeg ikke skulle gjøre det. ‘

Det er den samme typen glares hun får på et fly. I disse dager, sier Curtis, er det som om hennes personlige problem har blitt politisk.

‘Nå er det ikke akkurat som’ Du ‘fett, og jeg føler meg synd på deg.’ Det er som ‘Du’, og det tar en toll i livet mitt. Du brenner mer fossile brensel, øker https://www.canada-goose-jakker.com du helsekostnadene. ‘ Det er mer vigilante. Det er mer hardt. ‘

Og det pleier å være kontraproduktivt, sier Curtis. Det ender opp med å få henne til å føle seg dårlig og spise mer. Men hun jobber hardt for å komme forbi det. Det var et stort skritt for eksempel å gå på NPR og snakke om å være feit. Det har tatt lang tid, men hun er begynt å måle fremgang med canada goose outlet parka mer enn bare hennes kjole størrelse.

canada goose norge Jeg er veldig stolt av meg selv for å være ærlig om situasjonen min, sier hun og kjemper tilbake tårer. Jeg føler at det var gutsy å komme på og si at dette er det jeg sliter med, og jeg vil at den skal stoppe canada goose norge.

Posted in Uncategorized.